Salaco

Méér dan een spel alleen

Startdatum: 1-1-'16
Spelers: 360
Online: 1
Welkom! Log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!

Coming up: lay-out refresh
Salaco is inmiddels bijna 8 jaar oud. Na die 8 jaar is het hoog tijd om één van de onderliggende systemen te updaten en daarmee ook de lay-out een beetje op te frissen.

Qua functionaliteit verandert er niks met deze update, maar het kan wel zijn dat jullie enige last ervaren ervan. Achter de schermen zijn we druk bezig geweest om voor de belangrijkste pagina's (zoals chaos, huiswerk, werken, het berichtensysteem, etc.) te zorgen dat de overgang soepel gaat en jullie hier niets van merken. Maar dit zal niet bij alle pagina's het geval zijn (bijvoorbeeld niet bij de gangpagina's).

Het is de bedoeling om aankomend weekend de lay-out over te zetten. Ik hoop dat het lukt om in de paar dagen daarna alle resterende pagina's te updaten.

Problemen waar je tegenaan kunt lopen, zijn:
- De navigatiebalk op de pagina bovenin is niet opgemaakt: alle links zijn zichtbaar, maar niet in de vorm van tabbladen;
- Buttons zijn wit en hebben geen omlijning (de tekst staat er wel en ze werken wel gewoon);
- Weergaves die voor de mobiele versie zijn geoptimaliseerd werken niet (er is meer zichtbaar dan zou moeten).

We doen onze uiterste best om de chaos hiervan zo klein mogelijk te houden. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, laat het dan even weten via PM of Mail Crew.
Geplaatst door Michiel op 06-03-2024
« Terug naar nieuwsarchief


Er is momenteel 1 reactie:

Registreer je of log in om de reacties te kunnen bekijken!