Salaco

Méér dan een spel alleen

Startdatum: 1-1-'16
Spelers: 358
Online: 0
Welkom! Log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!

V: Hoe kan ik mijn straf verminderen?
A: Je kunt een leraar omkopen. Dat kun je doen door naar 'Omkopen' te gaan in de 'Shop'. Hoe hoger de omkoopkosten, hoe meer kans dat het lukt.

V: Hoe krijg ik mijn gezondheid weer op 100?
A: Door naar de apotheek te gaan bij de 'Shop'. Daar kun je gezondheid kopen tot het weer op 100 staat.

V: Ik heb al meer dan 100 chaos. Hoe promoveer ik?
A: Waarschijnlijk heb je de laatste chaos gekregen door een RE, een schoolfeest, een gratis chaos of d.m.v. een ganggebied. Als je nu een chaos doet die je hebt gekocht in de shop, of je doet een gangchaos, dan zal je promoveren naar de volgende chaosrang of school.

V: Hoe kom ik op school 2?
A: Veel chaos maken. Als je na chaosrang 20 meer dan 100 chaos hebt, dan promoveer je naar de volgende school. Kijk op je game status op welke chaosrang je momenteel zit.

V: Als ik naar school 3 ga, raak ik dan mijn kopieerapparaat kwijt?
A: Nee, je raakt je kopieerapparaat dan niet kwijt. Je kunt dan gewoon verder gaan met waar je gebleven was (met upgraden en verkopen).

V: Waarom verandert mijn score op de ranglijst niet?
A: Om te voorkomen dat het laden van de ranglijst heel lang duurt, wordt er slechts één keer per uur een update uitgevoerd. Je score zal dus altijd het eerstvolgende uur aangepast worden.

V: Hoe kom ik in een bedrijf?
A: Kijk bij het bedrijfsoverzicht welke spelers een bedrijf hebben. Kijk op hun profiel of ze werknemers zoeken en/of stuur ze een pm. Je kunt pas bij een bedrijf werken als je op school 2 zit!

V: Hoe krijg ik een bijbaantje?
A: Een bijbaantje kun je pas nemen als je op school 3 zit. Kijk bij het antwoord van de eerste vraag hoe je naar de volgende school gaat.

V: Hoe doneer ik geld aan de gang?
A: Als er 5 gangchaossen zijn mislukt die jijzelf opgestart hebt, dan kun je bij de bank aanklikken dat je €250 wilt overmaken aan de gang.

V: Hoe word ik lid+?
A: Als je lid+ wilt worden, moet je eerst credits kopen.

Daarna ga je naar het lid+ scherm en daar kun je zien voor hoeveel credits je hoelang lid+ kunt zijn.
- 7 dagen lid+ voor 17 credits
- 14 dagen lid+ voor 30 credits
- 30 dagen lid+ voor 50 credits

Als je dit gekozen hebt, moet je daarna het lid+ pakket nog activeren in hetzelfde scherm.

V: Hoe vraag ik een veiling aan?
A: Een veiling vraag je aan door naar het 'Credits/lid+' scherm te gaan en dan te klikken op credits inwisselen. Hier kun je ook zien hoeveel credits je hebt en welk item je voor hoeveel credits aan kunt vragen.

V: Wat is het nut van verzamelitems?
A: Als je alle (31) verzamelitems hebt, kun je ze inwisselen voor €15.000, 2500 scorepunten, 600 spaarpunten of 500 arm- en beenkracht en 500 conditie.

V: Hoe word ik vrienden met mensen?
A: Je kunt vriendschappen opbouwen door middel van vrije tijd. Je betaalt hiervoor wel een kleine vergoeding. Als je vriendschap 50% of hoger is, komt dat op je profiel te staan.

V: Hoe kom ik in de crew?
A: Niet! Tenzij er mensen gezocht worden, maar dan zie je wel een nieuwsbericht verschijnen.