Salaco

Méér dan een spel alleen

Startdatum: 1-1-'16
Spelers: 361
Online: 0
Welkom! Log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!

Premium timers [updated]
Beste spelers,

Gisteren, 22 mei 2023, was het precies 18 jaar geleden dat Oss voor het eerst openbaar toegankelijk was. Om deze volwassenheid te vieren, zijn er nieuwe timers voor Premium Lid+ leden.

Hiermee is het mogelijk om rechtsbovenin voor 5 verschillende activiteiten op Salaco icoontjes in te stellen. Waar je als lid of lid+ enkel een timer hebt voor Werken, kan je als Premium Lid+ dus zelf instellen welke timers je op je hoofdscherm wilt zien. Als je niets kunt doen, is het icoontje zwart. Is het wel mogelijk om een actie uit te voeren, dan wordt het groen.Behalve de standaard activiteiten zoals werken, bijbaantje, pw's verkopen en trainen, kan je ook kiezen voor:
- Een icoontje dat groen wordt op het moment dat er lessen zijn;
- Een icoontje dat groen wordt als er een veiling is waar je op kunt bieden;
- Een icoontje dat groen wordt als je blackjack kunt spelen.

Je kiest zelf welke 5 timers je wilt weergeven. Dit kan je instellen bij de to-do lijst instellingen. De lid+ pagina's die onder de "oude" icoontjes zaten (kladblok, spion, etc.) zijn te vinden op de pagina Opties.

Om iedereen kennis te laten maken met Premium Lid+, hebben alle spelers die in 2023 online zijn geweest een gratis week Lid+ Premium gekregen. Deze kan je activeren in het
Lid+ scherm.

Update 29/05: Het is nu ook mogelijk om een timer in te stellen voor chaos. Let op: hierbij wordt alleen gekeken naar de gewone chaos acties, niet naar de gratis acties.

Enjoy!
De crew
Geplaatst door Michiel op 23-05-2023
Terug naar nieuwsarchief


Er is momenteel 1 reactie:

Registreer je of log in om de reacties te kunnen bekijken!