Salaco

Méér dan een spel alleen

Startdatum: 1-1-'16
Spelers: 358
Online: 0
Welkom! Log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!

Tijdelijk: olympische ringen verzamelen
Beste spelers,

De olympische spelen zijn inmiddels in volle gang en op veler verzoek sluiten we hier op aan. Bekend waren al het zoeken van paaseitjes, cadeautjes en voetballen, maar vanaf vanavond (10 augustus rond 21.00) kan je op Salaco olympische ringen zoeken.

De werking is iets veranderd: er staat telkens ergens op Salaco een olympische ring (dit kan niet meer een pagina zijn die alleen voor gangleiders zichtbaar is, maar wel op lid+ of premium lid+ paginas). De eerste speler die de ring vindt, krijgt hem in zijn ringenoverzicht te zien (dit is een aparte pagina).

Elke ring heeft een specifieke kleur. Als je alle vijf de kleuren hebt gevonden, vormt dit de olympische vlag. Deze kan je inwisselen voor een extraatje. Heb je al een ring in die kleur, dan kan je er niks mee en blijft het vindbaar voor een andere speler.

De extraatjes kunnen bijvoorbeeld geld, respect, verzamelitems of spaarpunten zijn. Het kan echter ook zijn dat je een special krijgt voor je olympische vlag, zoals een koop-jezelf-uit-pas of een keer leren buiten de lestijden om. Het is met deze actie niet mogelijk om extra aanvalskracht te verkrijgen, aangezien het een langere actie is en dit teveel 'eenmalig' voordeel zou zijn voor de mensen die deze maand actief kunnen spelen.

De actie loopt van 10 augustus rond 21.00 tot de sluitingsceremonie van de olympische spelen.

Enjoy the olympics,

De crew
Geplaatst door Michiel op 10-08-2016
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel 2 reacties:

Registreer je of log in om de reacties te kunnen bekijken!