Salaco

Méér dan een spel alleen

Startdatum: 1-1-'16
Spelers: 360
Online: 1
Welkom! Log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!

Instructie Crew bereiken

Voor verschillende problemen, vragen en klachten zijn er meerdere manieren om dit kenbaar te maken bij de crew. Via de onderstaande uitleg wordt het duidelijk met welke problemen, vragen en klachten je waar terecht kan.

Klachten over de crew:
Voor klachten over de crew moet je een persoonlijk bericht sturen naar Michiel. Dit kan gewoon via berichten. Voor klachten over Michiel kan een bericht gestuurd worden naar ťťn van de overige crewleden.

Klachten over andere spelers:
Een klacht over een andere speler die te maken heeft met de regels van het spel (bijv. ongewenste teksten op het profiel, verdenking van dubbel accounts, etc.) kunnen kenbaar gemaakt worden via Mail Crew. Klachten over spel-gerelateerde ongemakken (zoals steeds aangevallen of beroofd worden), worden niet in behandeling genomen, aangezien dit spel-opties zijn.

Bans/blokkeringen:
Klachten over een shoutban of blokkering dienen via Mail Crew te lopen. Wij geven alleen een reden waarom je een shoutban of blokkering hebt. Het is niet de bedoeling dat de mailbox vol gespamd word. Mocht je dit wel doen dan riskeer je een IP-ban.

Bugs:
Bugs zijn fouten die in het spel zitten, deze dien je op het forum te melden bij het Bugs/fouten gedeelte.

IdeeŽn:
Als je een idee hebt voor het spel, kan je dit melden op het forum bij het ideeŽn gedeelte.

Berichten:
Bij een klacht over een persoonlijk bericht dien je contact op te nemen via Mail Crew. De berichten waar je een klacht over hebt moet je niet verwijderen, maar in je inbox of archief laten staan. Dan krijg je met bericht rapporteren een code in beeld, deze code moet je naar Mail Crew sturen.

ę Terug naar de spel uitleg