Salaco

Méér dan een spel alleen

Startdatum: 1-1-'16
Spelers: 360
Online: 1
Welkom! Log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!

Chaos

Het primaire doel van dit spel is zoveel mogelijk chaos maken. Je kunt op een aantal manieren aan chaos punten komen:


Spelers op school één behouden hun chaositem als de chaosactie lukt. Als de actie mislukt, wordt het item ingenomen. Vanaf school 2 raak je bij elke chaosactie het item kwijt.

Er kunnen zich maximaal 4 andere spelers (gratis) aansluiten bij een door jou gestarte gangchaos actie. Hoeveel mensen er mee doen, is niet van invloed op de slagingskans.

Een gangchaos actie kost meer geld, maar levert ook meer chaos op. Mocht een gangchaos actie mislukken dan krijgen alle deelnemende gangleden ook meer straf dan bij een gewone chaos actie.

Als je 100 chaospunten hebt, kan je promoveren naar de volgende chaosrang. Dit doe je bij de rang voortgang pagina. Je chaos wordt dan weer teruggezet naar 0. Op school 1 t/m 5 zijn er 20 chaosrangen om te voltooien. Vanaf school 6 komen er 20 extra rangen bij die het moeilijker maken om te promoveren.Gratis chaos kan je op sommige momenten doen. Hoe lang je nog moet wachten voor zo'n moment staat achter de chaos actie vermeld. Gratis chaos is te vinden op dezelfde pagina als gewone chaos.

Voor school 1 t/m 4 is gratis chaos beschikbaar vanaf rang 6. Vanaf school 5 is het pas zichtbaar vanaf rang 11.

« Terug naar de spel uitleg