Salaco

Méér dan een spel alleen

Startdatum: 1-1-'16
Spelers: 358
Online: 0
Welkom! Log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!

Massale aanvallen / MA

Vanaf 22 mei 2009 is er de optie Massale Aanvallen. Massale aanvallen werkt qua basis hetzelfde als aanvallen, maar dan is het massaler! Je kan maximaal met 10 personen tegen 10 anderen vechten.

Als je een massale aanval start, heb je één uur de tijd om medestanders te zoeken. Zij zullen je helpen bij de aanval. Vanaf de eerste klik van je tegenstander, zal ook hij één uur de tijd hebben om medestanders te zoeken. Nadat het uur van je tegenstander om is, zal de aanval uitgevoerd worden (let op: het kan maximaal 1 minuut duren voordat de aanval ook daadwerkelijk plaatsvindt).

Op het moment van de aanval, worden de aanvals- en verdedigingskracht van het hele team bij elkaar geteld. Bij de tegenstanders gebeurt hetzelfde. Spelers die inactief zijn op dat moment, kunnen niet meedoen met de MA. Hun kracht zal dus niet meetellen, maar zij zullen ook niet inactief gaan indien het team verliest (let op: starter en slachtoffer blijven wel meedoen als ze inactief zijn!). Hierna vindt er een mutatie van kracht plaats:

  • Twee teamgenoten die tussen de 30% en 50% vriendschap hebben, krijgen 0.8% extra aanvals- en verdedigingskracht
  • Twee teamgenoten die tussen de 50% en 80% vriendschap hebben, krijgen 1.75% extra aanvals- en verdedigingskracht
  • Twee teamgenoten die tussen de 80% en 100% vriendschap hebben, krijgen 3% extra aanvals- en verdedigingskracht
  • Per keer dat twee teamgenoten in de afgelopen 30 dagen met elkaar gevochten hebben aan aanvalszijde, krijgen ze beide 0.5% extra aanvalskracht
  • Per keer dat twee teamgenoten in de afgelopen 30 dagen met elkaar gevochten hebben aan verdedigingszijde, krijgen ze beide 0.5% extra verdedigingskracht


Als Premium lid heb je een overzicht van de spelers met wie je bonuskracht hebt.

Wie uiteindelijk de minste schade heeft (schade = aanval tegenstander - eigen verdediging), wint de aanval.

Iedereen kan elke dag:
  • Één keer een MA starten op iemand anders OF één keer iemand helpen bij een aanval
  • Één keer slachtoffer worden van een MA
  • Één keer iemand helpen bij de verdediging

Tegen leden van je eigen gang of leden van een gang waarmee jouw gang een verbond heeft, kun je geen massale aanval starten. Je kunt echter wel tegen gangleden of verbonden helpen. Ook kun je spelers van een vijandelijke gang helpen tegen een aanval.

« Terug naar de spel uitleg